Uusi palvelu SawoQuestin tarjontaan

Nyt voimme julkaista jo tänne blogin puolellekkin, että yrityksemme pystyy tarjoamaan nyt              LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysejä ja valmennuksia, sekä KEHITÄ VAHVUUKSIASI™ -analyysiä yksityisille henkilöille.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™  -lisenssivalmentajaohjelma ja koulutus olivat aivan huikean hyvä paketti. Vaikka MBTI-teoria on jossan yhteyksissä tullut esille, avautui tämäkin asia aivan eri tavalla nyt. Yksinkertaisesti asioita on alkanut ajattelemaan eri tavalla ja samalla omaa toimintaa ja ajattelua ymmärtää aivan uudessa valossa. Kun oma toimintapa alkaa aueta, kiinniittää silloin myös huomiota muiden toimintaan. Kunpa olisin voinut tehdä  LUONTAISET TAIPUMUKSET™  -analyysin parikymmentä vuotta sitten. Tämä olisi auttanut muokkamaan omaa toimintaa että ymmärtämään myös muiden toimintaa työpaikoilla. Samalla olisin voinut vaikuttaa ja kehittää omalta osalta työpaikan toimintatapoja. Jo pelkästään opiskelutekniikoihinkin olisin osannut tehdä viilauksia. Parempi myöhään, kun ei ollenkaan. Oppi ei ikinä ojaan kaada!

Heitän tässä ilmoille kaikkien mietittäväksi kysymyksen. Kumman tyyppiseltä henkilöltä saa parempia ideoita, esimerkiksi yrityksen tiimipalaverissa, intovertiltä vai ekstrovertiltä? Jokaiselta työpaikalta löytyy niitä ännekkäämpiä ihmisiä, että niitä hiljaisempia. Miettikää miten omalla työpaikalla ryhmän dynamiikka toimii palaveritilanteissa. Mistä se voisi johtua? Laitan seuraavaan postaukseen tästä aiheesta sitten lisää.

Terveisin

SawoQuestin tonttu